** ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ **
Για τον μνα Μιο τα Studios μας 35 € αν διανυκτρευση. Για τον μνα Ιονιο 40 € αν διανυκτρευση. Απ τις 16 Σεπτεμβρου ως και το τλος της σεζν 35 € αν διανυκτρευση. Απ την 1 Ιουλου ως και τις 15 Σεπτεμβρου 50 € αν διανυκτρευση για κρατσεις απ την ιστοσελδα μας.
   
2
 

Τα Α κατηγορας στοντιος Blue Swan βρσκονται στην περιοχ του Λευκο στην Κρπαθο. Χτισμνα δπλα απ ναν ρεμο δευτερεοντα δρμο, τα Blue swan Στοντιος και Ταβρνα εναι μλις εκατ μτρα μακρι απ την μορφη παραλα του Λευκο.  

Η αμφιθεατρικ θση του κτηρου μας προσφρει μιας απ τις πιο γοητευτικς πανοραμικς απψεις της περιοχς αλλ και του κλπου του Λευκο. Η καταπληκτικ θα της θλασσας, τα χρματα του ηλιοβασιλματος και της ανατολς απ τις ανεξρτητες βερντες των δωματων μας, θα σας προσφρει μια μοναδικ εμπειρα.

Το Blue Swan αποτελεται απ 12 στοντιο (δκλινα και τρκλινα) κτισμνα σμφωνα με τις παραδοσιακς Καρπθικες αρχιτεκτονικς γραμμς, περιτριγυρισμνα απ κπους και ελαιδεντρα.

Καθνα απ τα στοντι μας περιλαμβνει:
· Κρεβτια και καθρπτη
· Ντουλπα για λες τις αποσκευς σας
· Τραπζι και καρκλες
· Κουζινκι (πλρως εξοπλισμνο)
· Ψυγεο
· Ιδιωτικ τουαλτα/λουτρ με ντους
· Ιδιωτικ μπαλκνια, λα με θα τη θλασσα
· Μαγειρικ σκεη
· Κιβτιο ασφαλεας
· Κλιματισμς (σε λα τα στοντιο του ισογεου)
· Στεγνωτρας μαλλιν
· Δετερο μπαλκνι σε λα τα στοντιο του πρτου ορφου
· Ιδιωτικ χρο στθμευσης για τους φιλοξενουμενος μας
     

λα τα δκλινα στοντι μας συμπεριλαμβνουν και ναν ξτρα καναπ/κρεβτι,  εν σε λα τα τρκλινα συμπεριλαμβνεται να ξτρα τρτο κρεβτι για να ικανοποισει πλρως τις ανγκες σας.

Οι φιλοξενομενο μας μπορον να απολασουν, πρωιν (κατπιν αιτματος του πελτη ), αναψυκτικ και ποτ λων των ειδν καθς επσης και Καρπθικη, Ελληνικ και Διεθνς κουζνα κατ τη διρκεια των ωρν λειτουργας του εστιατριου μας. Επσης για τους φιλοξενουμνους μας υπρχει ιδιωτικς χρος στθμευσης για την φλαξη του αυτοκιντου του μοτοποδηλτου σας.

Το οικογενειακ ξενοδοχεο μας λειτουργε τα τελευταα 14 τη και προσφρει φιλικς υπηρεσες και αξχαστες διακοπς σε σους το επισκεφτον.

Το Blue Swan συνεργζεται με τα ακλουθα πρακτορεα:
· Skipi Reisen (Δανα & Νορβηγα)
· Jahn Reisen (Γερμανα)
· ITS

Το ξενοδοχεο μας εναι εγκεκριμνο απ τον
Ελληνικ Οργανισμ Τουρισμο.


Για κρατσεις τηλεφωνστε στελτε μας φαξ στα:
Τηλ/Φαξ: 22450 71274 - Κινητ: 6976 436 803


Συμπληρνοντας τη φρμα κρατησεν μας
πατντας εδ.


Μσω Ηλεκτρονικο Ταχυδρομεου:
blueswankarpathos@gmail.com
   

 

2

 

Τοποθετημνη ακριβς κτω απ τα στοντι μας, ατενζοντας τη θλασσα βρσκεται η ταβρνα μας.
Το οικογενειακ της περιβλλον και η φιλικ εξυπηρτησ, θα σας προσφρει αληθιν μοναδικς στιγμς.  λα τα στοντι μας εξυπηρετονται μεσα απ την ταβρνα μας.

Η θα απ την ταβρνα μας εναι μαγικ, η πανοραμικ
θση της και το ψογο σρβις. θα σας χαρσουν αξχαστες στιγμς. Στιγμς που θα λατρψετε και θα θυμστε για πντα.

Στο θερμ, φιλικ και οικογενειακ μας περιβλλον,
οι φιλοξενομενο μας θα απολασουν γευστικς επιλογς  απ την Καρπθικη κουζνα, φρσκα ψρια μαγειρεμνα
στα κρβουνα, Ελληνικς και Διεθνες σπεσιαλιτ.
Μπορετε επσης να απολασετε μια μεγλη επιλογ
απ μεζδες και παραδοσιακ οζο, χαλαρνοντας και νιθοντας τη ζωηρχρωμη και παραδοσιακ ατμσφαιρα του χωριο μας.

λα τα ορεκτικ, οι μεζδες και τα γεματ μας προετοιμζονται προσεκτικ χρησιμοποιντας την υψηλτερη ποιτητα συστατικν και προντων. Χρησιμοποιντας μερικς πολ μοναδικς και παραδοσιακς συνταγς, εμαστε ββαιοι τι θα βρετε την επιλογ γευμτων μας εξαιρετικ και απολαυστικ.

Για να συνοδεσουν το γεμα σας, η ταβρνα μας διαθτει μια επιλογ τοπικν, ελληνικν και ξνων κρασιν καθς επσης και παραδοσιακν ελληνικν επιδορπων.Η υπροχα διακοσμημνη ταβρνα μας, προσφρει στον επισκπτη ναν νετο και μορφο χρο στον οποο μπορε να απολασει το γεμα του. Εμαστε ανοικτ λη την ημρα, τσι κατ τη διρκεια του καλοκαιριο, μπορετε να καθσετε στην αυλ μας και βλποντας τη θλασσα να απολασετε το γεμα σας το ποτ σας.

Μετ απ μια μρα χαλρωσης στην παραλα, μια μρα που πρασατε εξερευνντας τις διφορες μαγικς περιοχς της Καρπθου, η ταβρνα μας εναι ο τλειος προορισμς για να ρθετε και να απολασετε να νστιμο γεμα σε μια χαλαρ και νετη ατμσφαιρα. Επσης τα παιδι σας θα εναι σε θση να παξουν ελεθερα και ασφαλ γρω απ τον μορφο κπο μας.

Κατ τη διρκεια λων των ετν της λειτουργας μας, χουμε καλωσορσει επισκπτες απ λο τον κσμο στα στοντιος και την ταβρνα μας.
Ειλικριν ελπζουμε τι θα εμαστε σε θση επσηςνα σας προσφρουμε το θερμτερ μας καλωσρισμα και την πιο ειλικριν φιλοξενα ταν μας επισκεφτετε.

Εν προγραμματζετε να μενετε στα στοντι μας, απλ περντε απ την περιοχ μας, ελπζουμε τι θα βρετε το χρνο να σταματσετε και να δσετε στον εαυτ σας την δυναττητα να απολασει επιλογς μιας κουζνας που ξρουμε τι σγουρα θα εκτιμσετε.

Μπορομε επσης να διοργανσουμε γμους και βαπτσεις.
Για περισστερες πληροφορες ως αναφορ τα παραπνω, παρακαλ μας ελτε σε επαφ μαζ μας.
       
 
    
 
BLUE SWAN - ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ & ΤΑΒΕΡΝΑ
ΛΕΥΚΟΣ, ΚΑΡΠΑΘΟΣ - ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ./ΦΑΞ.: +30 22450 71274 - ΚΙΝΗΤΟ: 6976 436 803

email.: blueswankarpathos@gmail.com
Lefkos Rent a Car